Jouw nieuwslezer

Gepaste betrokkenheid

Als nieuwslezer heb ik een rustige, vriendelijke en heldere stem. Ik breng informatie duidelijk over waarbij ik rekening houd met de impact die het nieuws op mensen kan hebben. Zo klinkt een bericht over nieuwe coronamaatregelen bij mij anders dan een overwinning op het WK.

Oog voor details

Veel nieuwsberichten schrijf ik zelf. Ik vind het ontzettend leuk om de grote lijnen te vinden in een grote brei aan informatie. Ik verzamel zoveel mogelijk gegevens over een actualiteit en die vat ik kernachtig samen in korte en heldere teksten. De leukste uitdaging vind ik dan om daarin ook nuances te laten doorklinken.

Lichtpuntjes

Nieuwsbulletins beschrijven wat er om ons heen gebeurt. Dat zijn onder andere misstanden, rampen en conflicten. Maar ik heb ook altijd aandacht voor lichtpuntjes. Denk bijvoorbeeld aan de solidariteit onder Limburgers tijdens de overstromingen. Of de bijenpopulatie in steden. Die gaat niet langer achteruit door de vele bijenhotels die mensen hebben geplaatst. 

Wat kan ik voor jou doen?

Kan ik iets voor jou betekenen of wil je meer weten?
Je kunt me altijd mailen!

aNdere diensten:

Voice-over

Als voice-over en stemacteur is mijn stem in veel verschillende producties te horen. Zo spreek ik video’s in voor bedrijven, commercials en campagnes, tekenfilms, luisterboeken en diverse antwoordapparaten.

Presentator

Tijdens het gesprek geef ik ruimte aan het verhaal van de gast en stuur ik soms bij om tot de kern te komen. Ik laat mensen met elkaar in gesprek  gaan waarbij ik alle standpunten tot hun recht probeer te laten komen.