Jouw presentator

Verdieping

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende omroepen als presentator van actualiteiten- en achtergrondprogramma’s gewerkt. 

Ik verdiep me graag in mensen en onderwerpen en bereid interviews dan ook goed voor. De gesprekken stillen je nieuwsgierigheid en plaatsen ontwikkelingen in perspectief.

Informeren en inspireren

Ik vind het belangrijk om luisteraars goed te informeren en daarbij verschillende visies te laten horen. Dat kan helpen bij het maken van keuzes. Denk bijvoorbeeld aan de voor- en nadelen van een coronavaccin of het stemmen tijdens verkiezingen. 

Ook laat ik graag horen hoe mensen in het leven staan. Wat hun dromen zijn, waar ze blij van worden en hoe ze met tegenslagen omgaan. Dat soort verhalen kunnen inspireren en als presentator probeer ik de pareltjes daarin te vinden.

In gesprek

Tijdens het gesprek geef ik ruimte aan het verhaal van de gast en stuur ik soms bij om tot de kern te komen. Ik vraag door ter verduidelijking en soms confronteer ik, maar dat is geen doel op zich. Ook laat ik mensen graag met elkaar in gesprek gaan waarbij ik als presentator alle standpunten tot hun recht probeer te laten komen.

aNdere diensten:

Voice-over

Als voice-over en stemacteur is mijn stem in veel verschillende producties te horen. Zo spreek ik video’s in voor bedrijven, commercials en campagnes, tekenfilms, luisterboeken en diverse antwoordapparaten.

Nieuwslezer

Als nieuwslezer heb ik een rustige, vriendelijke en heldere stem. Ik breng informatie duidelijk over waarbij ik rekening houd met de impact die het nieuws op mensen kan hebben. Veel nieuwsberichten schrijf ik zelf.