Mijn werk brengt verschillende passies van mij bij elkaar

Het is een combinatie van mijn liefde voor acteren, mijn interesse in maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook mijn interesse in mensen en hoe de actualiteiten een rol spelen in iemands leven. 

Ik heb jarenlange ervaring als nieuwslezer waardoor ik een brede kennis van de maatschappij heb opgebouwd. Ik voel goed aan wat er leeft bij verschillende doelgroepen en neem de luisteraar of kijker op een rustige en vriendelijke manier mee in nieuwe ontwikkelingen.

Door mijn liefde voor acteren kan ik veel kanten op met mijn stem en ben ik goed regisseerbaar

Daarom werk ik ook graag als voice-over en stemacteur. Ik heb gevoel voor teksten en kan daar snel en makkelijk mee uit de voeten. Ook vind ik het leuk om me te verplaatsen in verschillende personages en daar een passende stem bij te vinden.

In mijn biografie kun je lezen hoe ik in de media terecht ben gekomen

Als presentator vind ik het heerlijk om gesprekken te voeren. Op de basis- en middelbare school stelde ik veel vragen en daar heb ik mijn vak van gemaakt. Ik verdiep me graag in mensen en onderwerpen en ik vind het fijn om een onderwerp van meerdere kanten te belichten. 

Naast werken heb ik ook een gezin. Ik woon samen met mijn vriend en zoon op een prachtige plek in Scheveningen. Voor ons de perfecte locatie, omdat het zowel dichtbij de stad is als de natuur. Er zijn veel bossen en het strand is op loopafstand.

Verder hou ik van yoga, wandelen, goede gesprekken en reizen.

Reviews